

## Cardio Class Schedule

Sun	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat
	5:45am - 6:30am <u>Reserved</u> fitCAMP	5:45am - 6:30am  Reserved fitCAMP	5:45am (45min) <u>Met Melt</u> <i>Velma</i>	5:45am - 6:30am Reserved fitCAMP	5:45am (45min) <u>Met Melt</u> <i>Velma</i>	
	6:35am (45min) <b>Vinyasa Yoga</b> <i>Lara F</i>	6:35am (45min) <u>Total Strength</u> <i>Ellen</i>	6:35am (45min) <b>Vinyasa Yoga</b> <i>Lara F</i>	6:35am (45min) <b>Total Strength</b> <i>Ellen</i>	6:35am (45min) <u>Hatha Yoga</u> Aniela	8:30am - 9:30am  Reserved  fitCAMP
9:30am (45 min) <b>H.I.I.T.</b> Jessie/Terry						10:00am (45min) <u>Met Melt</u> Velma
10:30am (60min) <b>Yin Yoga</b> <i>Kelli</i>	11:10am - 11:55am Reserved fitCAMP	11:10am - 11:55am  Reserved fitCAMP	11:30am (30min) <u>Kettlebell Burn</u> Sandra	11:10am - 11:55am  Reserved fitCAMP	11:45am (40min) <u>Met Melt</u> <i>Velma</i>	
	12:00pm 30min) <u>H.I.I.T.</u> <i>Terry</i>	12:00pm (30min) <b>Vinyasa Yoga</b> <i>Lara F</i>	12:05pm (25min) <b>Hard Core</b> Sandra	12:00pm (30min) TRX Training Charles	12:30pm (45min) <u>Vinyasa Yoga</u> <i>Kelli</i>	
	12:35pm (40min) TRX Training Charles	12:35pm (40min) Boot Camp Lara K	12:35pm (45min) <b>Vinyasa Yoga</b> <i>Kelli</i>	12:35pm (40min) <u>Boot Camp</u> <i>Lara K</i>	1:20pm (40min) 3/9 <u>Yoga Nidra</u> <i>Kelli</i>	
	5:15pm - 6:00pm <u>Reserved</u> fitCAMP	5:15pm - 6:00pm Reserved fitCAMP		5:15pm - 6:00pm  Reserved fitCAMP		
	6:05pm (40min) <b>Cardio Camp</b> <i>Ellen</i>	6:05pm (40min) <b>Toning</b> Kim	5:45pm (45min) <b>Shake &amp; Shred</b> <i>Melissa</i>	6:05pm (40min) Barre Intensity Kelsey		
	6:50pm (40min) <b>Dance Sculpt</b> Gina	6:50pm (40min) <u>Core &amp; Stretch</u> Kim	6:35pm (60min) Turtle Flow Yoga Maggie	6:50pm (20min) Core Circuits Kelsey		

## **Spinning Class Schedule**

Spinning class schedule										
Sun	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat				
	<u>6:30am</u> (45min) <i>Terry</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Brooke</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Jessie</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Brooke</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Amanda</i>					
	12:00pm (30min) Sprint Spin Kim			12:00pm (30min) Sprint Spin Lara K						
		5:45pm - 6:45pm <u>Reserved</u> Womens Fitness	<u>5:35pm</u> (45min) <i>Kim</i>	5:45pm - 6:45pm <u>Reserved</u> Womens Fitness						