

Sun	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat
	5:45am - 6:30am <u>Reserved</u> fitCAMP	5:45am - 6:30am <u>Reserved</u> fitCAMP	5:45am (45min) <u>Met Melt</u> Velma	5:45am - 6:30am <u>Reserved</u> fitCAMP	5:45am (45min) <u>Met Melt</u> Velma	
	6:35am (45min) <u>Vinyasa Yoga</u> Lara F	6:35am (45min) <u>Total Strength</u> Ellen	6:35am (45min) <u>Vinyasa Yoga</u> Lara F	6:35am (45min) <u>Total Strength</u> Ellen	6:35am (45min) <u>Hatha Yoga</u> Lara F	8:30am - 9:30am <u>Reserved</u> fitCAMP
9:30am (45 min) H.I.I.T. Jessie/Terry						10:00am (45min) <u>Met Melt</u> Velma
10:30am (60min) <u>Yin Yoga</u> Kelli	11:10am - 11:55am <u>Reserved</u> fitCAMP	11:10am - 11:55am <u>Reserved</u> fitCAMP	11:30am ^(30min) Tabata's Sandra	11:10am - 11:55am <u>Reserved</u> fitCAMP	11:45am (40min) <u>Met Melt</u> Velma	
	12:00pm (30min) <u>Active Recovery</u> <i>Charles</i>	12:00pm (30min) <u>Vinyasa Yoga</u> Lara F	12:05pm (25min) <u>Hard Core</u> Sandra	12:00pm (30min) <u>TRX Training</u> Charles	12:30pm (45min) <u>Vinyasa Yoga</u> Kelli	
	12:35pm (40min) <u>TRX Training</u> Charles	12:35pm (40min) <u>Boot Camp</u> Lara K	12:35pm (45min) <u>Vinyasa Yoga</u> Kelli	12:35pm (40min) <u>Boot Camp</u> Lara K	1:20pm (40min) 10/12 <u>Yoga Nidra</u> <i>Kelli</i>	
	5:15pm - 6:00pm <u>Reserved</u> fitCAMP	5:15pm - 6:00pm <u>Reserved</u> fitCAMP		5:15pm - 6:00pm <u>Reserved</u> fitCAMP		
	6:05pm (40min) <u>Cardio Camp</u> Ellen	6:05pm (40min) Toning Melissa	5:45pm (45min) <u>Shake & Shred</u> <i>Melissa</i>	6:05pm (40min) Barre Intensity Kelsey		
	6:50pm (40min) <u>Dance Sculpt</u> Gina	6:50pm (40min) <u>Core & Stretch</u> Kim	6:35pm (60min) <u>Turtle Flow Yoga</u> <i>Maggie</i>	6:50pm (20min) <u>Core Circuits</u> Kelsey		

Cardio Class Schedule

Spinning Class Schedule

Sprinning class schedule										
Sun	Mon	Tue	Wed	Thu	Fri	Sat				
	<u>6:15am</u> (45min) <i>Amanda</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Brooke</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Jessie</i>	<u>6:30am</u> (45min) <i>Brooke</i>	<u>6:30am</u> (45min) Amanda					
						<u>8:45am</u> (60min) Velma				
	<u>12:00pm</u> (30min) Sprint Spin Kim			<u>12:00pm</u> (30min) <u>Sprint Spin</u> Lara K						
	5:45pm - 6:45pm <u>Reserved</u> Womens Fitness	5:45pm - 6:45pm <u>Reserved</u> Womens Fitness	<u>5:35pm</u> (45min) <i>Kim</i>	5:45pm - 6:45pm <u>Reserved</u> Womens Fitness						